Ydelser

VORES YDELSER

PRIVAT KUNDER


Skab dine nye boligdrømme med en rådgivende ingeniør, der har fokus på dig som kunde.


Skal du have fjernet en bærende væg? Skal dit hus eller din lejlighed igennem en større ombygning? Vil du udnytte en lav- eller krybekælder til en hel ny etage? Så har du brug for KH-Konstukt til at realisere dit projekt.


Vi udarbejder statiske beregninger og byggetekniske tegninger, så du kan komme videre med dit projekt. Har du ikke behov for statiske beregninger, men en visualisering af dit projekt qua tegninger, står vi også til rådighed for at hjælpe dig.


KH-Konstrukt tilbyder rådgiverydelser til konkurrencedygtige priser – kom i gang med dit projekt nu!

ERHVERV KUNDER


Ordentlig rådgivning uden overraskelser!


Vi er et rådgivende ingeniørfirma der kan realisere jeres byggeprojekt. Vores kompetencer strækker sig fra små sager, projektering af etagebyggeri, større ombygninger og totalrenovering af ejendomme.  


Vores rådgivning er inddelt i forskellige etaper. Ofte starter vi med et dispositionsforslag, hvor projektets rammer tegnes op og dialogen med myndighederne starter. Herefter udarbejdes et hovedprojektekt med rammer & vilkår. Bagefter kan vi hjælpe med kontrahering med entreprenører.


I den praktiske udførsel, kan vi som rådgivende ingeniører hjælpe med byggestyring – den daglige dialog med entreprenøren. Ved store projekter, økonomistyring – det sikrer at der faktureres hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet. Slutteligt skal projektet gennemgås og efterses.

DIGITAL PROJEKTERING


Vil du gerne være mere konkurrencedygtig, vinde entrepriser, tjene flere penge og afslutte job hurtigere med mindre arbejde og spild?


Opnå den højeste kvalitet med konstruktionsbaseret ingeniørarbejde, som Tekla baner vejen for.

Med Tekla-software arbejder vi mere effektivt og på den ønskede måde – med fokus på ingeniørarbejdet frem for dokumentationen. Vi kan opnå større nøjagtighed, sammenhæng og kvalitet i arbejdet og levere en værdifuld model til entreprenøren.

Tekla Structures kan integreres med branchens førende analyse- og projekteringssoftware, og der er mulighed for koordination med arkitekter, konsulenter og entreprenører. 


Vi er VDC specialister - Trimble certificeret fra 2013. Vi har C# koded vores egne komponenter og plugins som er meget effektive og flexible.


  • 3D modellering og projektering i Tekla
  • Udfærdigelse af arbejdstegninger til produktion (Stål, armeret beton, ALU etc).
  • Udfærdigelse af montagetegninger til montage.
  • Minimer fejl, og koordiner projektering på pålidelig måde.
  • Integrer modellering med projektering og analyse.
  • Udarbejd let bygningsdokumentation på grundlag af modellen.
  • Inkorporer projekteringsændringer problemfrit.
  • Levér nøjagtige bygningsmodeller til entreprenører.
  • Projektgranskning og detalje optimering
  • Kvalitetssikring


KONTAKT OS NU FOR GRATIS TILBUD FOR JERES PROJEKT