Om os

KH-Konstrukt

VI HAR EN PASSION FOR KONSTRUKTIONER


Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vores team har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt.


KH-Konstrukt beskæftiger pt. 2 konstruktionsingeniører og 4 VDC-specialister. Vi har dog kapacitet at være op til 15 VDC-specialister for større projekter.  Vi arbejder med en flad organisation hvor alle medarbejdere har indflydelse på struktur, indhold og retning for virksomheden. På denne måde kan vi løfte som et samlet team og levere professionelle og kvalitetsbevidste projekter til konkurrencedygtige priser.


VISION

 

Vi arbejder målrettet på at leverer kvalitetsrådgivning, som tilgodeser det enkelte projekt, således at vores kunder betragter os som det naturlige valg af et rådgivende ingeniørfirma.


Vi prioriterer dialogen med vores kunder højt, da vi mener, at det er helt afgørende for at skabe de bedste resultater. Vi bestræber os på at levere et professionelt arbejde og har bl.a. et bredt netværk inden for byggebranchen, som vi bringer i spil for at skabe de bedste resultater.


Vi engagerer os i projektet og følger kundens refleksioner og ønsker undervejs. Det er vigtigt i vores arbejde at være omstillingsparate og fleksible, således at kunden opnår den bedste værdiskabelse. Vi påtager os ansvaret for projektets fulde forløb og sikre også, at vores projekter altid overholder gældende love og normer for byggeri.

MISSION


  • Sikkerhed

  • Høj kvalitet

  • Professionalisme

  • Kvalitetsrådgivning

VÆRDIER

 

  • Samarbejde

  • Professionalisme

  • Engagement

  • Ansvarlighed

VI SKABER SIKKERHED OG HØJ KVALITET I VORES RÅDGIVNING


PRISER


KH-Konstrukt tilbyder udførelse af projekterne efter en af følgende modeller:

 

EFTER MEDGÅET TID

Når vi arbejder efter medgået tid, bliver der sendt en specifikation til vores kunder, der viser det præcise forbrug af timerne på opgaven.

Denne form for honorering er yderst fordelagtig, hvis bygherren ønsker fleksibilitet i sit projekt ved f.eks. at tilføje nye ydelser eller ændre ydelsernes omfang under projektets forløb.

 

EFTER AFTALT FASTPRIS

Fastprisaftale kræver, at projektet er definerbart, således at vi kan estimere vores tidsforbrug rimeligt.

Vi foretrækker at bruge denne form for honoreringen over for vores private kunder, da den giver dem sikkerhed over projektets økonomi.

Er du i gang med et byggeprojekt, så tilbyder vi, uforpligtende, at kigge på dit projekt og fremsende et gratis tilbud.

 

TIMEPRISER

Nedenstående timesatser er uden moms


Projektering, Ingeniør............................kr. 750,-


VDC-specialist........................................ kr. 450,-


VORES TEAM ER KLART AT HJÆLPE JER AT NÅ JERES DRØMME


DIN SIKKERHED OG TRYGHED


Vores samarbejdspartnere og kunder skal kunne sove godt om natten. Vores team har i gennemsnit 10 års erfaring.  


I henhold til regler om ansvar ved fejl og forsømmelser jvf. ABR 18. Rådgiverens ansvar er beløbsmæssigt begrænset til følgende nævnte dækningssummer:


Vi har tegnet ansvarsforsikring igennem If Skadeforsikring. KH-Konstrukt forsikring dækker kr. 12.500.000 ved personskade og
kr. 2.500.000 ved tingskade og/eller tab. Det maksimale beløb ved personskade, tingsskade og/eller tab, som KH-Konstrukt kan pådrages erstatningsansvar for, begrænses tilsvarende til disse beløb. Ønskes større dækning, kan der tegnes særskilt projektansvarsforsikring. Dette er normalt kun nødvendigt for store projekter. Det betyder, at alle vores projekter er dækket af denne forsikring. Så når du vælger os som rådgivende ingeniør, er dit byggeprojekt i sikre hænder.

VORES UDVALGTE KLIENTER